hits

Tomgods, pant og bjørnunger!

Ja som selvutnevnt Bryggerimester og eget kjellerbryggeri med både innlagt vann og sluk i gulvet, er det stadig nye ting man skal oppleve i sin øltørste hverdag!

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle rulle kørja inn på Rema eller annen kolonialforretning for å kjøpe tomflasker!  Men i dag skjedde det altså, jeg kontaktet personalet og oppga mitt ærende, og heldigvis er ikke jeg den første særingen som har kommet i sådant ærende, så etter litt om og men og hit og dit, fant vi ut at de gode gamle «bjørnungene» ikke var å oppdrive. Så litt snurt fikk jeg da bli med på pantlageret for å finne ut hvilke tomkasser jeg da skulle få kjøpe til mine allerede anskaffede 0,5L flasker! 

Og der! Som en åpenbaring stod det stabel på stabel med kasser, fulle med «bjørnunger» oppetter veggen på pantlageret! Og i utgangspunktet skulle jeg ikke få kjøpe de, siden de skulle i retur? makan til sludder og vrøvl tenkte jeg, og basket og sleit, knurra og beit, så flaskeprofessoren på Rema, ja han krøp til korset og spurte pent butikksjefen om de kunne selge noen kasser tomflasker fra svunnen tid, til en villfaren amatør av en hjemmebrygger?

Og blid som en julenisse som får skjenke all verdens barn akkurat det de ønsket seg til jul, kunne Remas tomflaskepusher berette at tillatelsen var gitt fra øverste hold og jeg kunne trille handlekørja til kassen, og kjøpe ut tomflasker og kasser ihht. gjeldende panttakster for flaske og kasse.  Lykkelig trasket jeg gjennom senteret med 6.kasser med tomme bjørnunger klirende? dere kan jo tenke dere de fordomsfulle blikk og utrykk de fleste ga? 

Men hvem bryr seg om det, nå som bryggeriets flaskevasker blir sysselsatt med arbeide uten lønn, avspasering eller annen form for berikende godtgjørelse utover tilgang til hjemmebrygget øl og muligens kuppelhue! 

Ærbødigst hilsen fra flaskevasker´n

NB! Husk vervekampanjen på facebook og muligeheten for å vinne premie!

#ølblogg #blogg #matblogg #fotball #tomflasker #hjemmebrygg #øl #pils #bryggeri #ølkasser #flasker #potten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv