hits

Pilsen satt og bryggeriet ekspanderer!

Heisann folkens, ja nå går det unna mot jul og her i bryggeriet er det travle tider.  Men likevel må bryggeriets aktiviteter gjøres og i går ble det avholdt en ekstraordinær generalforsamling med representanter fra investorene, ledelsen og de ansatte.  Agendaen var på ett punkt og det var en vurdering av bryggeriets navn.  Og årsaken til dette var de nå planlagte utvidelser av produksjonslinjen. 

Løvenstad kjellerbryggeri & dampkokeri i kraft av dens ledelse har satt i gang utvidelse til også å gjelde laging av vin. Dette proaktive stuntet i en ellers sterk og voksende næring ble tatt på eget initiativ av bryggerimesteren i samråd med bryggeriets øvrige ansatte. Sannheten var at allmannamøtet var bare et spill for galleriet siden ledelsen allerede hadde iverksatt nødvendige ordre og leveransen faktisk var i bryggeriets lokaler.

(Bryggeriets første Pilsnerøl står nå og putrer pent og rolig i gjæringsrommet)

Så mens bryggeriet var i full sving med produksjon av den første pilsen i bryggeriets historie, gikk man gjennom de nyanskaffede varene, for ikke bare skal produksjonslinjen utvides, men også ølbryggerkapasiteten.  Et flunkende nytt 50.liters gjæringsfat er anskaffet, pluss flere nye sorter Coopers øl-sett, samt nysatsingen, en spennende rødvin, type Merlot! 

Bryggeriet går spennende tider i møte, og kanskje kan det by på leskende drikk for juletørste ganer?

  

(50.liters dunk og forbruksvarer ankommet bryggeriet.)

Et kort referat fra bryggeriets ekstraordinære generalforsamling.

Saksliste: Diskusjon om endring av bryggeriets navn da vinsetting nå er vedtatt iverksatt.

De frammøtte: Representant fra investorene (kona) og meg, som stilte for ledelsen, de ansatte og fagforeninga.

Møtet ble avholdt under bekvemmelige forhold og foregikk uten servering av snitter, eller annen drikk. Bryggermester´n presenterte sakslisten og ønsket velkommen til møtet, og ga deretter seg selv ordet, som første og eneste taler. Etter en grundig gjennomgang av sakens alle tekniske, juridiske og ikke minst moralske sider, meldte investorenes representant seg på talerlisten.  Etter et kort innlegg fra investorenes representant, kunne møtet heves, og protokollen underskrives med med visshet om at bryggeriets historiske navn blir ivaretatt i uendret form.  

De fremmøtte kysser hverandre god natt, og nok en effektiv og begivenhetsrik dag i bryggeriets stolte historie var snart over.

(Den svarte nonne trer inn i bryggeriets historie og vi håper vi ikke får spøkelser i bryggeriets kjeller!)

NB! Husk vervekampanjen på facebook og muligeheten for å vinne premie!
 

#kjellerbryggeri #øl #potten #vinlaging #vinkjeller #hjemmelaget #vinblogg #ølblogg #humor #overhodeikkeseriøst #rødvin #viniglasset #merlot #kjellerbryggeri #tullskap #blogg #blogger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv