hits

Da er Løvenstad´s avd. vinproduksjon i gang!

Som jeg skrev om tidligere så ble Løvenstad kjellerbryggeri & dampkokeri utvidet til også vinproduksjon.  Og i disse dager så er også bryggeriets vinkjeller i full produksjon.  Ja, en aldri så liten prøve-produksjon i det minste, og spenningen er selvfølgelig til å ta og føle på.  Vinen bryggerimesteren har blitt instruert av ledelsen og investorer i å teste ut er en rødvin.  Type Merlot, for den liker vi her på Løvenstad gård & gods. 

Nå er jeg i utgangspunktet like grønn og amatør hva gjelder vinlaging som ølbrygging, men det er som med alt annet, man må begynne et sted. Jeg skal glatt stå over et forsøk på å belemre dere med ordbruk som om jeg var noen vinkjenner med et vokabular som jeg selv ikke ville forstått, men her skal det handle om det å bare kose seg med det man liker, så her klasker vi til og kaller en spade for en spade.  Erfaringene med Merlot er i alle fall at de vi har prøvd, eller riktignok, DEN vi kjøper er at den er rett og slett god å kose seg med, enten det er en fredagskveld eller til nattverd en mørk og stormfull søndag.. vin skal vist være sunt for så mangt.

Men som alt annet her i livet er jeg en trofast tjener av det enkle, så også her går vi rett på sak og overlater druetråkking og annet stress til folk med høyt energinivå og rastløshet.  Her har jeg snublet over en beksvart nonne på høylys dag, og ikke er det noe mer hokus pokus med et ferdig vinsett, enn det er med øl. Det er bare å finne frem nødvendig utstyr og følge den vedlagte brukerveiledning og håpe på det beste.  Så får vi se på det ferdige resultatet om det skal gjøres personlige tilpasninger til herligheten.

Så folkens, da er vi i gang med den første vina her på Løvenstad, lykke til og tjo og hei!

Bryggerimester´n personlig.

(Skal tro om fysikk og kjemi-lærer´n ville bli imponert her nå?)

#potten #vinkjelleren #vinblogg #hjemmelaget #kjellerbryggeri #ølblogg #blogg #rødvin #godtiglasset #merlot #vinogmat #ølogvin #vinsett #vin #DIY #vinkos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv