hits

Bryggeriets kebab-tallerken!


Uten mat og drikke duger helten ikke! Og det gjør ei bryggerimesteren, fruen og deres fortryllende lille børn!  Så da er det noen ganger påtvingende å klaske til med noe enkelt og greit., for det er ikke bestandig nødvendig å ringe områdets nærmeste kebab-pusher! Det handler om litt planlegging og innkjøpet var allerede unnagjort.  Kjøtt, saus og opphøgde potitter var allerede lovlig importert over grensa ved Svinesund.  Så her kommer oppskriften:

1. Pakke ferdig strimlet og marinert kebabkjøtt av svin.

2. Plasser ønskelig mengde med påmm fritt på stekeplata og lemp det inn i stekeovn.

Mens detta stekes stek kjøttet til du er fornøyd i ei steikepanne, gjerne en god gammeldags støpjernspanne fra Jøtul, eller ei simpel teflonbelagt blekkpanne fra Kina!  Når det hele i det minste ser ut som det er klart for å spises, dander ønsket mengde på en ren tallerken og pøs på med litt maiskorn fra hermetikk, yndlingssaus, ketsjup og/eller dressing. Og er du i tillegg opptatt av det estetiske, ja da er det kun fantasien som setter grenser, men husk da for all del den obligatoriske persilledusken! 😊 Forøvrig passer det utmerket med en kald øl, enten den er kjøpt eller fra eget bryggeri.

Smakelig måltid!

Bryggerikokken

 

  
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv