hits

FASTFOOD - mat og øl for sultne mager!

Noen ganger så styrer jeg unna oppskrifter ene og alene fordi jeg ikke en gang klarer uttale hva pokker retten heter..! Det er så mye dill og dall!

Og da faller fokus på enkelt og lettpratet, ja jeg sier lettpratet fordi det skal da kunne gå å si retten uten at folk ser rart på deg.  For eksempel PØLSE!  Ja pølse, enkelt og greit. 

For øvrig blir jeg aldri lei pølser, så det blir det mer om garantert.

I min iver etter å gjøre og ikke minst spise det enkle, men likevel gode, tok jeg turen ned i vårt lille kjellerbibliotek og fant frem en gammel venn.  Boken FastFood av Jørgen O. Grann (denne posten er ikke sponset) skulle frem i lyset, og denne gang skal jeg gå fysisk til verks og sette oppskrifter ut i livet.  For mange år siden snublet jeg over denne boken, men den ble bare lest, ikke brukt.  Nå skal den kardinalsynden erkjennes og botsøvelsen kan begynne.  For med nyinvestering i en leken kjøkkenmaskin, ja da føler jeg meg ustoppelig.

Og jeg lover, her skal vi ikke ha fokus på sunnhet og helse, og skulle noen ved et uhell være veganer så vil det nok bli lite med inspirasjon å hente her.  Her fokuserer vi på råvarene som spiser maten til den gjennomsnittlige veganer.  Her skal det snakkes, skrives, bearbeides og spises kjøtt i de mest tenkelige varianter.  Da selvfølgelig med et glass ise kold til.

Så da håper jeg noen blir med på denne kulinariske reisen i den raske matens verden!  Vi tastes!

Mvh Bryggerikokken

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv