hits

Full fart med lørdagsbaking!

Heisann, i helgen ble det en real bakedag og da skulle den nyervervede oppskriften på mykt melkebrød fra junaiten omsettes i noen andre varianter.  Først skulle det bli noen hamburgerbrød til lørdagens matkos i heimen, mens resterende deig ble fordelt på et par formloff og myke baguetter, eller mer subs vil jeg kalle dem.  For dagens produksjon ble det kjørt med dobbelt deig og det fungerte helt utmerket, Kenwooden gjorde jobben og leverte en godt eltet og smidig deig til vidre foredling av fersk bakst. 

Anbefaler absolutt å gi oppskriften et forsøk for det ble noen veldig gode hamburgerbrød, og sub med ost og skinke gikk ned på høykant og husets minste, ja han spiste godt av pappas ferske brød.

Så i ukens lønsjpakke blir det subs fra eget bakeri med variert pålegg, mens planene alt er lagt for utvidet produksjon for nedfrysing og ikke minst pølsebrødvarianten må prøves!

 

Så folkens, finn fram bakeremediene og kast dere over benk og bord for luftig bakst.  Oppskriften finner du her!

 

 

 

Viktig å holde væskeballansen stabil, så da hentet man opp nødvendig leskedrikk fra bryggerkjeller´n.  Og hva passet bedre enn en iskald hveteøl mens deigen hevet?  :-)

Hamburgerbrød!

Klare for steking!

Ble noen lekre hamburgerbrød ja!

Bare å glede seg til sin egen versjon av Big-Mac!

Baguettene/subs klare for ovnen!

Perfekt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvenstad

Løvenstad

49, Rælingen

NB! Siden må ikke forveksles med et reelt firma. Her kan dere følge hjemmebrygger´n og hobbykokken på vei mot ligagull og dagen derpå! Humor, fotball, øl, mat og slappe skuldre er mottoet for et renere og bedre liv! Bli gjerne med, og dere finner meg også på Facebook!

Kategorier

Arkiv